Održana izborna skupština Udruge Ličana Vila Velebita Slatina

Nova web stranica Udruge
ožujak 12, 2016

Održana izborna skupština Udruge Ličana Vila Velebita Slatina

Izborna skupština Udruge Ličana Vila Velebita Slatina - 3Budući da 30. rujna udrugama istječe jednogodišnji rok za usklađivanje odredbi dosadašnjih statuta s odredbama novog Zakona o udrugama, u Starom podrumu sinoć je održana izborna skupština Udruge Ličana Vila Velebita Slatina.

Na skupštini je birano novo vodstvo udruge koje ću udrugu voditi u sljedećem četverogodišnjem mandatu.

Za predsjednika udruge Vila Velebita Slatina izabran je Željko Šnjarić, dopredsjednici su Martin Rukavina i Darko Šnjarić. Za novog tajnika izabran je Robert Turkalj a za blagajnicu Ana Šnjarić. U nadzorni odbor izabrani su Vlado Župan, Ivan Kiš i Darko Hodak. 5 članova upravnog odbora su Vlado Radočaj, Zoran Asić, Đuro Matovina, Krunoslav Prpić, Vladimir Jelenčić.

Nakon izbora novog vodstva u nastavku Skupštine donesene su odluke o promjeni ciljeva i djelatnosti udruge, usvojen je Statut udruge, program rada i financijski plan za 2016. godinu. Donesena je i odluka o visini članarine za 2016. godinu, kojom je ona smanjena na 50 kn.

Izborna skupština Udruge Ličana Vila Velebita Slatina - 17Skupštini je nazočio i gradonačelnik Grada Slatine, Ivan Roštaš, koji je pozdravio prisutne članove udruge, zaželio im sreću u radu i obećao podršku Grada u okviru mogućnosti.

Udruge Ličana Vila Velebita Slatina broji oko 200 članova sa područja grada i šire okolice, a na skupštini ih je bilo prisutno 60-ak.

Poslije skupštine članovi udruge družili su se uz glazbu i ličke specijalitete.